Pregatiri intense! HCM Buzau – Cetate Deva, live text pe Buzaul Sportiv!

Mai sunt 2 zile pana cand HCM Buzau va disputa cel mai important meci al sezonului. Formatia pregatita de Romeo Ilie isi joaca practic miercuri seara viitorul in partida cu Cetate Deva. Este si motivul pentru care antrenorul Romeo Ilie va intensifica antrenamentele si va pune accentul pe pregatirea tactica a partidei.

Handbalistele de la HCM pregatesc intens meciul cu Cetate Deva, decisiv pentru ramanerea in Liga Nationala. Tehnicianul Romeo Ilie spune ca va intensifica antrenamentele in cele 2 zile ramase pana la ora meciului, pentru ca jucatoarele buzoience sa fie la capacitate maxima.

Antrenorul HCM, Romeo Ilie si-a laudat handbalistele pentru prima repriza din meciul cu Oltchim Rm. Valcea. El spune ca daca HCM va juca la fel si cu Deva nu are cum sa nu castige. Antrenorul de la HCM Buzau a observat o schimbare de atitudine in jocul elevelor sale si spune ca Goran si compania se pot autodepasi.

HCM Buzau va juca astazi un ultim meci amical contra echipei masculine de juniori. Partida dintre HCM Buzau si Cetate Deva se va disputa miercuri seara de la ora 18.00 in Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.

HCM Buzau – Cetate Deva va fi livetext pe Buzaul Sportiv, miercuri de la ora 18.00!

Scrie un comentariu

Din categoria Handbal

Lasă un comentariu